Search

Image Alt

Onze winkel

Al weer bijna 10 jaar geleden openden wij de deuren van onze speciaalzaak in de Choorstraat in Delft. Wij concentreren ons op Scandinavische producten voor de tafel en de keuken. Eén van onze eerste merken was Georg Jensen Damask uit Denemarken met een uitgebreide collectie modern damast tafellinnen. Daaraan toegevoegd zijn inmiddels de tafellakens van De Witte Lietaer uit België voor de klassiekere patronen en Klassbols Linneväverie uit Zweden voor damast tafelkleden en andere linnen producten.

Daaraan toegevoegd hebben we serviezen van Arzberg, Rosenthal en Thomas uit Duitsland en Höganäs uit Zweden. Voor een bijpassend bestek hebben we keuze uit modellen van Georg Jensen, BodaNova, Gense en Mepra. Ter completering van de gedekte tafel  hebben we glasserviezen van Schot-Zwiesel, Walther, BodaNova en C&S.

Inmiddels hebben we uitgebreid met Fissler voor een uitgebreide keuze aan pannen voor koken, bakken en braden van aluminium, roestvrij staal en gietijzer. Met name op het gebied van snelkookpannen is Fissler toonaangevend.

Ook Nederlands design zijn we niet vergeten. Zo hebben we de hele productlijn van VacuVin in ons programma. Niet alleen het bekende vaccuum pompje maar VacuVin heeft inmiddels tientallen handige producten ontworpen voor gebruik in de keuken en op de tafel.

Ook Boska met alles op het gebied van kaas hoort in dit programma.

Verder vindt u in onze winkel ook diverse trendy cadeau artikelen van merken zoals onder andere Borowski, Georg Jensen, Jacob Jensen, Smooth, Carl Mertens, Revol, Jena en nog veel meer.

Locatie

Alles is mogelijk.

Heel fijn dat losse onderdelen verkrijgbaar zijn. Mijn servies is weer compleet!

Carolien

Een winkel met kwaliteit

Een prachtige winkel met een groot aanbod van design merken. Alleen maar kwaliteit.

Johan

You don't have permission to register
X